TEK-ÇİFT DERS SINAVLARI HAKKINDA!

25 Ağu

2016-2017 eğitim-öğretim yılı yaz okulu ve staj sonunda daha önce alıp devamını sağlayıp kaldığı ders sayısını ikiye indiren ve daha önce tek-çift ders sınavına girmeyen öğrencilerimize Düzce Üniversitesi Lisans Eğitim-Öğretim ve sınav Yönetmeliğinin 28. Maddesi uyarınca 20 Eylül 2017 Çarşamba günü tek-çift ders sınavı yapılacaktır.

Tek-çift ders sınavına sınava girecek olan öğrencilerin tek-çift ders sınavı talep formlarını doldurarak 13 Eylül 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir.

NOT : Yaz okulunda başka Üniversitelerden  ders alarak başarılı olan ve tek-çift ders sınavına girecek olan öğrencilerin transkriptlerinin 07/09/2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Dekanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

TEK-ÇİFT DERS SINAVI TALEP FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.