Mezun Olan Öğrencilerimizin Dikkatine (2018-2019 Eğitim-Öğretim Dönemi)

26 Haz

Mezun Olan Öğrencilerimizin Dikkatine (2018-2019 Eğitim-Öğretim Dönemi)

1-Mezuniyet atamalarının yapılması Yönetim Kurulu Kararı ile gerçekleştirilmektedir. Her öğrencinin bilgileri ders planı, staj vb. göre kontrol edilerek işlemler tek tek tamamlanmaktadır. Yaklaşık 4500 öğrencinin mezun olması dolayısıyla işlemlerin tamamlanması zaman almaktadır. Mezuniyet ataması süreci Temmuz ayı sonuna kadar devam edecektir. Mezuniyet ataması işleminin gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol etmek isteyen öğrencilerin sisteme giriş yapmayı denemesi gerekmektedir. Mezuniyet ataması yapılan öğrenciler Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapamamaktadır.

2-Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapamayan öğrencilerin mezuniyet ataması tamamlanmış olup, E-Devlet üzerinden Geçici Mezuniyet Belgelerini alabilirler. (E-Devlet üzerinden alınan belgeler ıslak imzalı belge yerine geçmektedir. Bu nedenle Geçici Mezuniyet Belgesine ihtiyacı olan öğrenciler Üniversiteye gelmeden işlemlerini E-Devlet üzerinden tamamlayabilmektedir.)

3-Mezuniyet ataması yapılan öğrencilerin diploma basım süreçleri ve imza süreçleri sırayla başlatılmaktadır. Diplomaları hazır olan öğrencilerin listeleri ise https://ogrenciisleri.duzce.edu.tr/Sayfa/7454/diploma-takip linkinden ilan edilmektedir. Listede adı olan öğrenciler linkte yapılan açıklamalara göre işlemlerini tamamlayarak diplomalarını teslim alabilmektedir.