International Congress of Pedagogical Research (ICOPR’20) 24-26 Haziran 2020

13 Eyl

1. International Congress of Pedagogical Research (ICOPR’20) 24-26 Haziran 2020 Düzce Üniversitesi

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından “Çevre ve 21. Yüzyıl Becerileri Eğitimi” ana teması esas alınan I. International Congress of Pedagogical Research (ICOPR’20) 24-26 Haziran 2020’de Düzce Üniversitesi’nde düzenlenecektir.

Onursal başkanlığını Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Koç'un yaptığı ICOPR'20'de “Gelişen Dünyada Eğitim Bilimleri, Öğretmen Yetiştirmenin Geleceği, Eğitimin Bugünü ve Geleceği” alt temalarında dünyadaki meslektaşlarla uzmanlık, deneyim ve bilimsel çalışmaların paylaşılması amaçlanmaktadır. Birçok ülkeden akademisyenlerin katılacağı ICOPR’20’de Çevre ve Eğitim alanındaki yenilikçi çalışmalar paylaşılarak bu alanda 21. Yüzyıl’a ışık tutacağı düşünülmektedir.