2019-2020 GÜZ DÖNEMİ DERS KAYITLARI HAKKINDA

20 Eyl

ÖĞRENCİ İŞLERİ İŞLEMLERİ:

Ders Kayıt Tarihleri:24-27.09.2019

2019-2020 eğitim öğretim yılı Güz Dönemi Ders kayıt işlemlerinde OBS’ de yaşanan teknik sorunlarla (Sınıf güncelleme, şifre değişikliği, müfredatın görülmemesi v.b ) ilgili aşağıda belirtilen mail adreslerine, öğrencilerin ……… duzce.edu. tr  uzantılı mail adreslerinden (karşılaşılan sorunu ve  öğrenci numarası, ad-soyad yazarak ) mail  atmaları ve taleplerini Fakültemiz öğrenci işleri bölüm sorumlularına bildirilmesi gerekmektedir. Dönüşler mail ile yapılacaktır. Telefonla düzeltme yapılmayacaktır. Lütfen e-mail yoluyla iletişime geçiniz.

E- mail: nimetgozalan@duzce.edu.tr

-Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık          -İngilizce Eğitimi

-Özel Eğitim                                                  -Türkçe Eğitimi

E- mail : gulsahcecen@duzce.edu.tr

-Fen Bilgisi Eğitimi                                          -Sınıf Eğitimi

-İlköğretim Matematik Öğretmenliği                -Okul Öncesi Eğitimi

**Dönem uzatan ve ikinci üniversite okuyan öğrencilerin sistemde görünen harç ücretlerini öğrenci numarası ile Halkbank’ a ödeme yapmaları gerekmektedir. Sistemde borcu görünen öğrencilerin ders kayıtları onaylanmamaktadır. (Harç Ücretleri Şubeden veya ATM’ den yatırılabilecektir)

DANIŞMAN İŞLEMLERİ:

Ders seçimleri ve Danışman onayları v.b işlemlerinde karşılaşılan sorunlarla ilgili Danışmanlarınızla iletişime geçilmesi gerekmektedir.

27.09.2019 tarihinde hala onaylanmayan ders kayıtları ile ilgili Danışmanınızla iletişime geçiniz.

2019 YKS ile Yerleşen Öğrencilerin Danışman Listesi:

-Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (Danışman: Arş.Gör.Şehide KELEK)

-Türkçe Eğitimi   (Danışman: .Dr.Öğr.Üyesi  Yahya AYDIN)

-İngilizce Eğitimi (Danışman: Dr.Öğr. Üyesi Timuçin Buğda EDMAN)

-Özel Eğitim  (Danışman: Dr.Öğr.Üyesi Hakan ÖZAK )

-Fen Bilgisi Eğitimi  (Danışman: Arş.Gör.Azize BARAN)

-İlköğretim Matematik Öğretmenliği (Danışman: Dr.Öğr. Üyesi :Duygu ARABACI)

-Sınıf Eğitimi (Danışman: Arş.Gör.Behlül Bilal SEZER)

-Okul Öncesi Eğitimi (Danışman: Dr. Arş.Gör.Taner ATMACA)

YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLER:

2019  yılında YKS ile yerleşip  ilk defa kayıt yaptıran öğrencilerin ders kayıtları danışmanları tarafından yapılacaktır. ders kaydı için öğrencilerin yapması gereken herhangi bir işlem bulunmamaktadır. Bu öğrencilerin derslerin başladığı hafta danışmanlarıyla görüşerek teyit almaları önerilir.