Uzaktan Eğitimin Değerlendirilmesi ve İyileştirilmesi Çalıştayı

06 Tem

Üniversitemiz Eğitim Fakültesinde Uzaktan Eğitimin Değerlendirilmesi ve İyileştirilmesi Çalıştayı'nın ilk oturumu gerçekleştirildi. Çalıştayın genel amacı 2019-2020 bahar yarıyılında gerçekleştirilen uzaktan eğitim süreçlerinin pedagojik bağlamda değerlendirilmesi ve iyileştirilmesine ilişkin önlemlerin ele alınmasıdır. Bu bağlamda calıştayın birinci oturumunda sürecin güçlü yönleri ve sürecin zayıf yonleri ele alınmıştır. Çalıştay, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç başkanlığında Prof. Dr. Abdullah Adıgüzel, Prof. Dr. Fevzi Karademir, Doç. Dr. Sedat Karaçam , Doç. Dr. Feyzullah Şahin, Dr. Ögr. Üyesi Osman Dülger, Dr. Ögr. Üyesi Ufuk Güven ve Dekan Yardımcısı Fidan Özbey Gökçe katılmıştır.