Öğretmenlik Uygulaması Dersi kapsamında online seminer düzenlendi

09 Ara

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitim Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Seda ÇAVUŞ tarafından yürütülen Öğretmenlik Uygulaması dersi kapsamında, Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Öncesi Eğitim öğretmeni Özge ÇELTEK'i davet ederek öğrencilerimize e-twinning Projeleri ve öğretmenlik deneyimleri hakkında bilgi paylaşımları yapıldı.

08.12.2020 tarihinde üniversitemiz uzaktan eğitim sistemi aracılığıyla verilen eğitime Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitim öğrencilerinin yanı sıra Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Bakımı Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Zeynep TOPCU BİLİR ve Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri de katıldı.

Okul Öncesi Eğitim öğretmeni Özge ÇELTEK e-twinning projelerine katılma süreci, proje kabulü ve paydaşlarla yapılan etkinlikler hakkında sunumunun ardında, öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitim Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Seda ÇAVUŞ gerçekleştirilen etkinliğe katkılarından ötürü Özge ÇELTEK'e teşekkür ederek bu tür etkinliklerin uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimize büyük öğrenme fırsatları sunduğunu ve etkinliklerin dersler kapsamında devam edeceğini belirttti.