DERS MUAFİYETİ VE KAYIT DONDURMA HK DUYURU

07 Eki

KAYIT DONDURMA VE DERS MUAFİYETİ İÇİN BAŞVURU YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDAKİ FORMLARLA BİRLİKTE EKİNDE İSTENİLEN EVRAKI  16 EKİM 2020  TARİHİNE KADAR ögrenciisleri.ef@duzce.edu.tr ADRESİNE E-POSTA İLE İLETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

EVRAKINIZ İŞLEME ALINDIKTAN SONRA E-POSTA İLE DÖNÜŞ YAPILACAKTIR.

Muafiyet Dilekçesi için tıklayınız.

Kayıt Dondurma Dilekçesi için tıklayınız

KAYIT DONDURMA:

Kesin kayıttan sonra, öğrenimine sağlık, askerlik, maddi ve ailevi nedenler ile devam etmek istemeyen öğrencilerden bir veya iki yarıyıl kaydını dondurmak isteyenler, kayıt dondurma dilekçesi ve  ekinde gerekçelerini belgeleyerek 16 Ekim 2020 tarihine kadar  ogrenciisleri.ef@duzce.edu.tr adresine e-posta ile iletmeleri  gerekmektedir.   Kayıt dondurma gerekçeleri kabul edilen öğrenciler 2020-2021 eğitim-öğretim yılının güz ve/veya bahar yarıyılında derslere devam edemezler.

DERS MUAFİYETİ:

Daha önce bir başka yükseköğretim programında öğrenim gören öğrenciler, isterlerse burada başarılı olduğu derslerden muaf olmak isteyebilirler. Bunun için 16 Ekim 2020 tarihine kadar muafiyet dilekçesi, transkript ve ders içerikleri ile birlikte ogrenciisleri.ef@duzce.edu.tr e-posta adresine iletmeleri gerekmedir. Bu süre içerisinde başvuruda bulunmayanların daha sonraki başvuruları değerlendirmeye alınmaz