Okul Öncesi Bölümü Öğrencilerimizden Miniklere Destek

30 Nis

Düzce Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri tarafından Çilimli Anaokulu’nda 4-5 yaş çocuklarına yönelik “Okul Öncesi Eğitimde Program” dersi kapsamında eğitim programının tamamlayıcı ve zenginleştirici bir parçası olan proje yaklaşımına dayalı örnek uygulamalar gerçekleştiriliyor.

Düzce Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Elçin Yazıcı bu uygulamaların 21. yüzyıl becerilerini kapsamakla birlikte çocukların ilgi ve meraklarını harekete geçirebilecek, kendi öğrenme ve keşfetme motivasyonlarını açığa çıkarabilecek içerik ve ortamlar sunduğunu belirtti.Çilimli Anaokulu Müdürü Nuray Eran Türedi,  proje yaklaşımına dayalı uygulamaların çocukların soru sormaları, araştırma yapmak için girişimde bulunmaları, etkinliklere istekle katılmaları, öğrenme ve keşfetme duygularını harekete geçirmesi ile hem kişilik hem de akademik anlamda olumlu öğrenme deneyimleri edinmeleri sağladığına dikkat çekerken, işbirliği ve katkılarından dolayı Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a, Düzce Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Elçin Yazıcı’ya Düzce Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerine ve ulaşım taşımadaki katkılarından dolayı Çilimli Belediyesi’ne teşekkür etti.