NOT ORTALAMASI KURUMLARARASI YEDEK YATAY GEÇİŞ KAYIT HAKKI KAZANANLAR

24 Ağu

Fakültemiz Lisans Programlarına 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi için Yapılan Kurumlararası Yedek Yatay Geçiş ( Not Ortalamasına Göre) kayıt hakkı kazanan listesi açıklanmıştır.

2020-2021 K.A. Yatay Geçiş Tüm Programlar (2).xlsx

Yedek Kayıt Tarihleri: 24-28 Ağustos 2020

*Kesin kayıt hakkı kazananların kayıtları belirtilen tarihler arasında yapılacaktır.

*Kesin kayıt için fakültemize gelinmesine gerek yoktur.

*Kesin kayıt için aşağıdaki KAYIT FORMU'nun doldurularak ogrenciisleri.ef@duzce.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

*Üniversitenizden alacağınız Yatay Geçişe Engel Olmadığına Dair Belge kayıt formu ve ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir.

*1 adet vesikalık fotograf

*Kayıt Formu gönderenlerin kayıtları  başvuru evrakı üzerinden yapılacaktır.

*Kesin kayıt tarihleri arasında kayıt formunu göndermeyenler kayıt hakkını kaybedecektir.

*Herhangi bir nedenle kesin kayıt yaptırmayacak olanlar aşağıdaki FERAGAT FORMU'nu doldurarak ogrenciisleri.ef@duzce.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.