MAZERET SINAVI HAKKINDA

10 Ara

MAZERET SINAVI HAKKINDA

21-29 Kasım 2020 tarihleri arasında yapılan 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemi ara sınavlarında; sağlık sorunları ve UZEM üzerinden yapılan sınavlarda yaşanan internet kesintisi, aşırı yoğunluk vb. gibi sistemsel sıkıntılar nedeniyle sınavlarını tamamlayamadıklarını beyan edip mazereti geçerli olan ve aşağıdaki link ekindeki tabloda isimleri bulunup öğrencilere, katılamadıkları sınavlar için 08.12.2020 tarihli Yönetim Kurulunda alınan kararlarla mazeret sınavı hakkı verilmiştir.

Mazeret sınavı tarihi ve saati ilgili dersin sorumlusu öğretim elemanları tarafından belirlenecek olup, öğrencilerin ders sorumlusu hocalar ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Sınava giremediğini beyan edip listede ismi bulunan, ancak ders sorumlusu öğretim elamanı tarafından UZEM üzerinden yapılan kontrol sonucunda, daha önce sınava girdiği, ancak düşük not alınması nedeniyle sınav tekrarı yapmak istediği tespit edilen öğrencilere mazeret sınavı hakkı verilmeyecektir.

Mazeret sınavı talepleri 4 Aralık 2020 tarihinde sona ermiş olup, bu tarihten sonra gelen talepler dikkate alınmayacaktır.

MAZERET SINAVI HAKKI VERİLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN AŞAĞIDA LİNKİ TIKLAYINIZ

/Dosya/GetFile/986cce2b-0699-4092-8bb2-f44ece64d344