MAZERET SINAVI BAŞVURULARI

27 Kas

MAZERET SINAVI BAŞVURULARI

2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemi ara sınavlarına mazeretleri nedeniyle giremeyen öğrencilerimizin mazeret sınavına girebilmeleri için, taleplerini  Mazeret Sınav Başvuru Formu doldurularak ve ekinde mazeretlerini belgelendirerek (sağlık raporu, ekran görüntüsü v.b. ekleyerek) 4 Aralık 2020 mesai bitimine kadar  ogrenciisleri.ef@duzce.edu.tr   adresine iletmeleri gerekmektedir.

* Sağlık sorunları, yakınının ölümü v.b. nedenlerle sınava giremeyen öğrencilerimiz sağlık raporu ve ölüm raporu beyan etmesi gerekmektedir.

*Sınav esnasında internet, elektrik kesintisi vb.  nedenlerden dolayı aksaklık yaşayan öğrencilerimizin bölüm başkanlıklarına yaşadığı sorununu beyan ederek (sistemin verdiği hata ekran görüntüsünü almak) başvurmaları halinde ek mazeret sınavı hakkı verilecektir.

Mazeret Sınavları Hakkında

Mazeret Sınav Başvuru Formu