Halk Eğitim Çalışması

03 Kas

Merhaba sevgili öğrenciler;

Eğitim Fakültesi olarak Düzce Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ile yapacağımız işbirliği  sonucunda Milli Değerlerimizden Türk Halk Oyunları Kursu açılması planlanmaktadır.

Türk Halk Oyunları ülkemizin yedi (7) bölgesinden farklı halk oyunlarını içerecektir.

Başvurular Düzce Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü web sayfasından (http://duzcehalkegitim.meb.k12.tr/ ) one-line başvurular yapabilirsiniz. Kurs ücretsiz olacaktır. Kurs yeri Düzce Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır.

Kurslar 20 Kasım 2017 tarihinde başlanılması planlanmaktadır.

Türk Halk Oyunları Kursları hafta içi üç gün (Pazartesi, Çarşamba, Cuma) akşam saat 19.30-21.00  hafta sonu ise Cumartesi (Saat 12.00-17.00) günü ise çoğunluğun isteğine göre belirlenecektir.

Türk Halk Oyunları Kursu sonunda MEB onaylı 200 saatlik kurs bitirme belgesi verilecektir. (kurs bitirme belgesi öğretmen adayları için öğretmenlik mesleğinde geçerlidir).

Türk Halk Oyunları Kursu bitiminde faaliyetler katılımcı öğrencilerin genel istekleri doğrultusunda Üniversitemizin Bahar Şenlikleri gibi etkinliklerde sergilenecektir.