PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI ÖN BAŞVURU SONUÇLARI

07 Ağu

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ 2017/2018 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI ÖN BAŞVURU SONUÇLARI'NA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

Ön başvuruda gerekli belgeleri teslim etmiş olan adaylardan kesin kayıtta da geçerli olacağından eksik belge haricinde başka belge istenmeyecektir.

Öğrenim ücretinin I. taksitinin (1027 TL) ödendiğine dair banka dekontu (Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ücreti toplam 2054 TL olup, ödeme kolaylığı açısından iki eşit taksitte ödenecektir [İkinci taksit, ikinci dönem başlamadan ödenecek ve ilgili duyuru yapılacaktır]).

Ücretin yatırılacağı Banka ve IBAN No:

T.C. Halkbank Düzce Şubesi

IBAN NO: TR 70 0001 2009 3270 0044 0000 01

Ücretler Düzce Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü hesabına, başvuranın Adı Soyadı ve TC Numarası ile birlikte “Formasyon 2017-2018 I. Dönem Ücreti” şeklinde açıklama belirtilerek ödenecektir.

Dekontların Teslimi:

Banka dekontları kesin kayıt tarihleri içerisinde şahsen veya ikinci şahıslar eliyle teslim edenlerin kesin kaydı yapılmış olacaktır. Ayrıca, ilgili tarihlerde ücret yatırıldığına ilişkin dekont taranarak ilanda belirtilen formasyon mail adresine gönderilebilir ve dekontun aslı formasyonun ilk haftasına kadar teslim edilebilir.

· Kayıtta öğrencinin isminin bulunduğu dekont isteneceğinden, para yatırma işleminde mutlaka öğrenci isminin yazılı olduğu dekont alınabilen işlem yapılmalı, kayıt ücreti bankamatiklerden kesinlikle yatırılmamalıdır.

· Kesin kayıt yaptırdıktan sonra herhangi bir sebeple kaydını sildiren öğrencilerin yatırdıkları öğrenim kayıt ücretleri kesinlikle iade edilmeyecektir.