FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ İŞLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ HK

22 Eki

Sevgili Öğrencilerimiz;

İçinde bulunduğumuz COVİD-19 salgını nedeniyle siz öğrencilerimiz üniversitemizde bulunamadığınızdan, bilgi ve belge taleplerinizi telefonla veya e-posta yoluyla talep etmek durumundasınız. Ancak  telefonların aşırı yoğun olmasından dolayı taleplerinize yeterli cevap verilememektedir. Bu nedenle  taleplerinizi daha hızlı alabilmemiz ve geri dönüş yapabilmemiz için ogrenciisleri.ef@duzce.edu.tr  adresli e-posta iletişim kanalı oluşturulmuştur. Öğrenci işleri ile ilgili her türlü bilgi ve belge taleplerinizi bu e-posta adresi üzerinden detaylı olarak iletmeniz halinde sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır.

Öğrenci İşleri Belge Talep Formu Güncel

*Öğrenci Belgesi ve Transkript öncelikle e-Devlet Kapısı üzerinden temin edilmelidir. Cumhurbaşkanlığı'nın 13.10.2020 tarih ve 39370 sayılı "E-Devlet Kapısı Üzerinden Hizmet Sunumu" konulu yazısı gereği, e-Devlet Kapısı üzerinden temin edilen belgeleri tüm kamu kurum ve kuruluşları kabul etmek zorundadır. Bu belgelerin ayrıca onaylı ibraz edilmesi gerekmemektedir.

*Zorunlu hallerde ıslak imzalı ve onaylı belgeler ile diğer belge taleplerinizi, ekteki formu doldurulup imzaladıktan sonra ogrenciisleri.ef@duzce.edu.tr  adresine iletiniz. İmzasız olarak gönderilen dilekçeyeler işleme alınmayacaktır.

*Islak imzalı ve onaylı olarak talep edilen belgeler, iş akış süreci ve standartlarına göre en geç 2 (iki) iş gününde tamamlanarak dönüş yapılacaktır.

LÜTFEN TELEFONLA BELGE TALEBİNDE  BULUNMAYINIZ. Fakültemize ait tek telefon hattı bulunduğundan, gelen aramalara cevap verilmeye devam edilmesi durumlarında bu arama sonlanana kadar ikinci bir aramaya santral izin vermemekte ve meşgul çalmaktadır.

*Telefonla yapılan talepler anlık olarak işleme alınamadığından belge ve bilgi talepleriniz için e posta ile iletişime geçmeniz daha sağlıklı olacaktır.

*Telefonla iletişime geçmenizin gerektiği durumlarda, 380 542 13 55 No'lu dış hattı aradıktan sonra lütfen aşağıdaki tabloda kayıtlı olduğunuz öğrenci işleri birim sorumlusu ile iletişime geçiniz.

Personel

Adı-Soyadı

Dahili

E- POSTA ADRESİ

ogrenciisleri.ef@duzce.edu.tr

Nimet GÖZALAN

Türkçe Öğretmenliği

Matematik Öğretmenliği

Fen Bilgisi Öğretmenliği

*Lütfen e-posta atarken konu kısmına kayıtlı olduğunuz program adını yazınız.

*E-posta içeriğine Öğrenci No veya T.C. Kimlik No, Ad-Soyad belirterek soru ve taleplerinizi detaylı olarak yazınız. En geç 2 (iki) iş günü içerisinde dönüş yapılmaktadır.

İbrahim DEMİR

Sınıf Öğretmenliği